Term of Service | About Us | Get in Touch
Promo Catalog
Home » Product » FanJu FJ3531 Projectie Wekker Digitale Datum Snooze Functie Achtergrondverlichting Projector Bureau Tafel Led Klok Met Tijd Projectie

FanJu FJ3531 Projectie Wekker Digitale Datum Snooze Functie Achtergrondverlichting Projector Bureau Tafel Led Klok Met Tijd Projectie

FanJu FJ3531 Projectie Wekker Digitale Datum Snooze Functie Achtergrondverlichting Projector Bureau Tafel Led Klok Met Tijd Projectie

(Rating : 4.9 from 822 Review)

US $ 39.00 US $ 13.65 (- 65%)

FanJu FJ3531 Projectie Wekker Digitale Datum Snooze Functie Achtergrondverlichting Projector Bureau Tafel Led Klok Met Tijd Projectie,Koop van verkopers in China en van rond de hele wereld. Profiteer van gratis verzending, aanbiedingen beperkt in tijd, makkelijk retourneren en bescherming van de koper! Geniet van ✓Free verzending wereldwijd! ✓ Beperkte tijd te koop ✓Gemakkelijk rendement

FanJu FJ3531 Projectie Wekker Digitale Datum Snooze Functie Achtergrondverlichting Projector Bureau Tafel Led Klok Met Tijd Projectie are here :


 

Product Functie:

(1) temperatuur & Tijd projectie met AAN/UIT knop;

(2) dubbele alarm met snooze-functie;

(3) tijd in 12/24 uur formaat;

(4) kalender met 7 taal selecteerbaar (Engels, Duits, Italiaans, Frans, Spaans, nederland en Deens);

(5) Indoor temperatuur en vochtigheid, als alternatief in ° C of ° F;

(6) 1 USB oplader kunt gemakkelijk opladen van elektronische apparaat;

(7) projectie hoek kan verandering;

(8) kleine, eenvoudig ontwerp en grote digitale display maken het gemakkelijk te lezen alle informatie vanuit elke hoek.

Voeding:

2x AAA batterijen (niet inbegrepen) of usb-kabel (meegeleverd).

Pakket Inhoud:

1 projectie Wekker,

1 USB power kabel,

1 EN handleiding.

Automatische Snooze functie:Overgaan als volgt te activeren de automatische Snooze functie, Terwijl het alarm is klinkende, touch de ldquo licht/snooze rdquo knop te activeren snooze functie. Dan Snooze functie actief is of pictogram twinkle op de display. deze operatie beweegt de alarm back door 5 minuten en het alarm zal opnieuw op dit moment. De Snooze functie kan worden onderbroken door op een knop. F.Y.I. : Als een snooze alarm in het proces, een andere alarm alarm, automatisch stoppen de eerste alarm snooze functie.

Backlight:Op elk moment, touch de "licht/snooze" knop zal licht de backlight voor 8 seconden. In geval van het gebruik van de usb-kabel, de product backlight zal hebben 4 helderheid modus, licht-medium-low-out, elke touch een tijd om schakelaar een modus. en kan houden lit alle tijd.

Opladen functie:In het geval van het gebruik van USB kabel, door het product op de linkerkant van de USB plug kan worden opgeladen voor mobiele telefoons of PDA.
 
Projectie functie:De projectie lamp op de rechterkant van het product kan project de huidige tijd en temperatuur van de klok op de muur of dak om horloge de tijd's nachts, als de projectie niet juist is, druk de ldquo Achter het midden richting knop rdquo knop om het display richting. Bij gebruik van de USB kabel, de projectie zal werken de hele tijd. u kunt de projectielamp te blijven branden of niet verlicht door de ON/OFF schakelaar op de achterkant van het product. Wanneer de batterij wordt aangedreven, u kunt dit ook gebruiken om te selecteren of de projectie licht is ingeschakeld op hetzelfde tijd als de achtergrondverlichting.
 
FanJu belooft:Als u ontvangt FJ3531 schade door express levering, neem contact met ons, sturen wij u een FJ3531 gratis.
Geachte klant, als je een PDF handleiding voor het product, laat het ons weten via e-mail en uw e-mail adres. Sturen wij u e-mail met e-bestanden in tijd. Bedankt voor uw steun!
 
3531_01 3531_02 3531_03 3531_04 3531_05 3531_06 3531_07 3531_08 1

Other Products :

US $13.65